alışveriş hiç bu kadar keyifli olmamıştı:)

alışveriş hiç bu kadar keyifli olmamıştı:)
www.tiklayolda.com

27 Haziran 2011 Pazartesi

alışveriş SANATTIR...

Biz bayanlar için vazgeçilmez bir tutkudur alışveriş.Ucuz,pahalı,kötü,iyi demeden,nefes almadan yaptığımız sanırım tekşey:)Bunaldığımızda,mutsuz olduğumuzda,kız kıza buluştuğumuzda,canımız sıkıldığında kendimizi ya bir alışveriş merkezinin ortasında,yada mağazaların çoğunlukta olduğu işlek bir caddede buluveririz.


Eğer bunların hiç birini yapamıyorsak geçeriz bilgisayar başına,açarız bir sanal mağaza adresi ve yaparız alışverişimizi:) Banka onayı gelince de ''işte huzur!'' bu deriz:)


İşte size bahsedeceğim sitede tam böyle bir zamanda akla gelmiş,yapım aşamasında oldukça emek sarfedilmiş,profesyonel bir ekip çalışması ile sonuçlandırılmış çalışma...


http://www.tiklayolda.com/ parfümden,kozmetiğe,çeyizden,ev dekorasyonuna,iç giyimden bebek ürünlerine kadar çok geniş ürün yelpazesine hakim yeni alışveriş sitesi!!!




Site diğer alışveriş sitelerinden oldukça farklı...Çok çeşitli ürünlerinin olması dışında,piyasa fiyatlarından çok çok düşük fiyata ürünleri bulabiliyorsunuz...Kapıda ödeme imkanı olması da ayrı bir avantaj...hatta kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneği de var:)Dünyaca ünlü parfümlerin fiyatlarına inanamayacaksınız.www.tiklayolda.com a giriyorsunuz yukarıdaki sütunlardan parfümler bölümüne giriyorsunuz,ardından İNDİRİMLİ PARFÜMLER bölümünü tıklayıp,en kaliteli parfüme en ucuz fiyata sahip oluyorsunuz.Özellikle aynı kategoride parfüm setlerinin fiyatlarını mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.

   Sitenin sahiplerine gelince...son derece güvenilir,eğitimlerini fazlasıyla bitirmiş genç iki beyin! Sanal mağazacılığı sadece bir iş olarak değil,insanların ihtiyaçlarına ve zevklerine kendi fikir ve deneyimlerini katmışlar.Başarılarının arkasında yaşamış oldukları deneyimler,muhteşem bir zeka,uzun süre yapılmış fiyat araştırması ve geniş müşteri portföyü yatıyor! Arkadaşlar incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.Diğer blogta görüşmek üzere;)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder