alışveriş hiç bu kadar keyifli olmamıştı:)

alışveriş hiç bu kadar keyifli olmamıştı:)
www.tiklayolda.com

6 Ekim 2011 Perşembe

PARFÜM SETLERİNDE İNANAMAYACAĞINIZ İNDİRİM ! ŞOK ŞOK ŞOKLADIK!

www.tiklayolda.com DA EKİM AYINI BEKLEYİN DEMİŞTİK=) VEEEE NİHAYET DÜNYACA ÜNLÜ

PARFÜMLER VE KOZMETİK ÜRÜNLERİNDE İNANILMAZ FIRSATLARI SİZE SUNDUK!!!

DAHA İYİSİ OLANA KADAR EN İYİSİ tıkla yolda;)



CİLT TİPİEn hassas olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur ( cilt tipi 1, 2, 3, 4 ). Özellikle dudaklarında kuruluk ve bundan dolayı uygulanan ruj renginin kalıcı olmaması problemini yaşayan müşteriler için idealdir.  
ÜRÜN ÖZELLİKLERİCLINIQUE BEST OF KISSES set'in içinde yer alan dudak parlatıcıları uzun süre etkili formülüyle dudaklarda rengin en çarpıcı şekilde ve dudakları kurutmadan uzun süre etki ile ortaya çıkmasını sağlar. İçerdiği SPF 15 güneş koruması ile hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı hassas dudakların korunmasını sağlar.
ÜRÜN AVANTAJLARIAvantajlı set'in içinde en çok beğenilen renklerden oluşan, dudaklarınıza bakım yapan, uzun süreli kalıcılık sağlayan dudak parlatıcıları yer almaktadır. Dermatologlar tarafından test edilmiştir.
ÜRÜN KULLANIMIDudaklara doğrudan ya da daha yoğun etki için rujun üzerine uygulanır.



CİLT TİPİNormal/karma ciltler için uygundur.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİBiotherm cilt bakımının temelini oluşturan,  24 saat durmaksızın nemlendirme sağlayan Aquasource serisi şimdi de  avantajlı seti ile müşterilerinin beğenesine sunulmaktadır.  5000 litre termal kaynak suyuna biyolojik olarak eşdeğer konsantrasyondaki Saf Termal Plankton ile canlandırıcı özellikleri olan Oligo elementlerin tek bir kavanozda birleşmesi sayesinde istenen düzeyde nemlendirme sağlar. 
ÜRÜN AVANTAJLARIAvantajlı set'in içinde cildi ilk kullanımdan hemen sonra yumuşacık bir dokunuşla nemlendiren Aquasource Gel, kirpik dökülmesinde %97 oranda azalma sağlayan, çift fazlı göz makyaj temizleyicisi Biocils Anti-Chute ve çinko ile zenginleştirilmiş,  cilde canlılık veren Biosource Nettoyant  yüz temizleme köpüğü yer alıyor.                          
ÜRÜN KULLANIMIHer sabah ve/ veya akşam cildi temizlendikten sonra nemlendirici bakım uygulanır.Göz makyaj temizleyicisi ise bir pamuk yardımıyla uygulanır.

MAGNASCOPIC + GENTLE EYE MAKEUP REM. SET






CİLT TİPİTüm cilt tipleri için uygundur.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİMagnascopic Maximum Volume Mascara kirpiklere daha ilk uygulamada maximum hacim, maximum hız ve maximum renk etkisi sağlar. Bu devrim formülasyon, maksimum etki için anında dolgun bir bakış,  kirpikleri %300 oranında daha dolgun gösterir. Yeni, kuvvetlendirilmiş pigment teknolojisi yoluyle %30 yoğunluğu arttırarak, maksimum renk etkisi sağlar.
ÜRÜN AVANTAJLARIAvantajlı setin içerisinde mascara ile birlikte göz makyajınızı nazikçe arındıran Gentle Eye Make-up Remover yer almaktadır. Gentle Eye Make-up Remover, göz makyajını artık bırakmadan temizler. Yağsız formülü sayesinde silinmenin ardından yeniden anında makyaj uygulanabilir.
ÜRÜN KULLANIMIMascaranızı kirpik diplerinden uçlarına doğru uygulama yapınız. Göz makyaj temizleyicinizi bir pamuk yardımı ile yumuşak hareketlerle uygulayınız. Günlük kullanım için uygundur.

EAU DE CARTIER EDT 100ML(B.LOT+S.GEL) COF.


Bayan EDT / Tüm cilt tipleri için uygundur.ÜRÜN ÖZELLİKLERİOdunsu bir kokunun kehribarla olan uyumu en iyi şekilde yansıtan Eau de Cartier bir Japon meyvesi olan yüzünün patlamasıyla parfümün baş notasını oluşturur. Zengin bir bitki olan menekşe'nin yapraklarının ve çiçeğinin getirdiği uyum, parfüme yumuşaklık ve canlılık katarak kokunun orta notasında yer almaktadır.  Daha samimi ve duyarlı bir koku için sedir ağacının odunsu kokusuyla kehribar uyumunu dip notasında içermektedir.ÜRÜN AVANTAJLARIAvantajlı setin içerisinde parfüm ile birlikte kullanıldığında kokunun kalıcılığını arttıran duş jeli ve vücut losyonu yer almaktadır.ÜRÜN KULLANIMIParfüm temiz tene ve kıyafete, vücut losyonu ise duş sonrasında veya günün istenilen saatinde vücuda uygulanır. Duş esnasında nemli vücuda bir miktar duş jeli köpürterek uygulanır, su ile durulanır.


www.tiklayolda.com 0 212 673 50 86

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder